Leantools er en dansk webshop der markedsfører kvalitetsprodukter, primært til brug i forbindelse med Lean arbejde. Leantools.dk blev stiftet i 2009 af Lean Konsulent Jørgen Brandt, på baggrund af et ønske om at samle væsentlige produkter og viden der bruges i Lean arbejdet, et sted.

Konkret havde Jørgen flere gange oplevet at det var langsommeligt, at finde de remedier der gjorde forskellen i praktiske Kaizen events.

Dermed ville vi gøre arbejdet med at implementere Lean enklere for dig og andre professionelle Lean folk. Ikke mindst er set også Leantools mission at gøre det enklere, at komme godt i gang med Lean.

Som Leantools kunde behøver du ikke bruge værdifuld tid, på at lede efter viden og ting du har brug for i dit Leanarbejde.

Finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål står vi til rådighed med hjælp og vejledning. 

 

Jørgen Brandt er Produktionsingeniør, med håndværkerbaggrund.

Han har arbejdet med Lean siden 2002, hvor han som Fabrikschef i fødevarebranchen, første gang stiftede bekendtskab med principperne.

Han har arbejdet som intern Lean konsulent hos bl.a. Siemens og Danfoss og gennemgået Lean træning bl.a. inden for Demand Flow Technology (JCIT varemærke), i USA og Italien.

Som selvstændig konsulent har Jørgen hjulpet mange virksomheder på deres Lean rejse, både som rådgiver, men også Hands on på shopfloor niveau.

Han har dermed mange års erfaring i optimering og Lean implementering hos virksomheder i alle størrelse og i mange forskellige brancher.

Jørgen har undervist Lean Managers hos blandt andet Rovsing Management Academy i København og Aarhus.

 

 

 Leantools ApS   -   CVR: 42150134   -   Stationsvej 14   -   DK-8722 Hedensted   -   Danmark   -   E-mail: salg@leantools.dk  -  Tlf: +45 50 29 24 28