FAQ om printede whiteboards:

Hvordan laver I de printede whiteboards?

VI printer tavledesignet på en klæbefolie og lægger en whiteboard laminat ovenpå der har en meget slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Den hvide klæbefolie får farver og streger til at stå helt tydeligt frem.

Derefter monteres den laminerede folie på et kvalitets whiteboard, så holdbarheden for det samlede produkt bliver rigtig god. 

 Kan jeg få vores firma logo på et printet whiteboard, f.eks. på et Årshjul? 

Ja, vi sætter gerne logo på din nye tavle. Det giver et helt særligt udtryk at tavlen på den måde, er jeres helt egen. Folk tager typisk lidt mere ejerskab af tavler der er mærkede med firma logo. 

I de fleste tilfælde koster det ikke ekstra at få logo på tavlerne. Enkelte tavler egner sig dog ikke til at få logo på, der er ikke altid plads til et logo.

Jeg vil gerne have andre farver på min tavle , end dem der er vist, er det muligt?

Ja, vi kan nemt "skifte" farven på printfilen inden vi printer folierne så det kan sagtens lade sig gøre. Du skriver blot en besked eller ringer til os på telefon: 50 29 24 28 og mail: salg@leantools.dk så finder vi ud af det.

I de fleste tilfælde koster det ikke ekstra at få dine egne farver på et af vores tavle designs. Leveringstiden kan dog forøges med en dag eller to.

Jeg vil gerne have en tavle med mit eget design, kan det lade sig gøre?

Ja, helt bestemt. Du kan uploade en skitse eller en færdig printfil direkte og så klarer vi resten. Vi sender altid en PDF kopi til din godkendelse, hvis vi rentegner en skitse som du har sendt.

Når du har godkendt vores forslag (eventuelt efter justeringer), så printer vi folien og monterer den på whiteboardtavlen som vi sender til dig. 

Hvor lang er leveringstiden på et printet whiteboard?

En del modeller er lagervarer, hvor vi leverer inden for 1-3 hverdage. 

Hvis du får eget logo på eller andre farver, samt dit eget design tager det lidt længere men typisk ikke mere end 5-7 hverdage.

Har du opgaver der haster, kontakt os da for at aftale nærmere.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon: 50 29 24 28 eller skrive på mailen: salg@leantools.dk 

Retur